Podzimní bazárek – VIRTUÁLNĚ

Datum / čas
15.10.2020–30.11.2020
0:00


Tradiční podzimní bazárek se sice nemůže uskutečnit fyzicky ve farním sále, ale organizátrokám se podařilo realizovat jeho virtuální podobu. Probíhá online přes facebook a je možné se přidat do skupiny a začít nabízet, kupovat a podpořit tak Salesiánské středisko mládeže. Bázárek má i své webové stránky.

Facebooková skupina bazárku

Webové stránky bazárku

Výtěžkem z Virtuálního bazárku jsme chtěly podpořit malou Bětušku a přispět jí na asistenta do školy a další potřebné pomůcky. Plánovaly jsme, že toto bude možné přes sbírku na www.znesnaze21.cz, která měla ještě nějakou dobu probíhat. Sbírka však již byla ukončena, protože potřebné finance se už nasbíraly. Což je skvělé!

Rády bychom tedy nabídly možnost podpořit naše Salesiánské středisko, které se tak jako spousta dalších subjektů, organizací a jednotlivců potýká s nepříznivými důsledky preventivních opatření v souvislosti se zabráněním šíření viru Covid19.

Pokud byste nějakou částkou z vašeho výtěžku chtěli Salesiánskému středisku přispět, čísla účtů jsou následující:

  • 2001198943/2010 (Fio banka) – pro dary na provoz střediska, nebo
  • 2501751397/2010 (Fio banka) – nová veřejná sbírka na činnost s dětmi a mládeží

(viz https://strediskokobylisy.cz/pro-darce)

Na recepci Salesiánského centra bude v době 1.10.-30.11. i umístěná kasička, do které je možné také přispívat. Vzhledem k aktuální situaci však preferujeme přispět přímo na účet Střediska.

Děkujeme!